De TinekePodcast

Dat gaan we vieren!

Op 1 september is het precies 60 jaar geleden dat Tineke de Nooij voor het eerst op de radio te horen was. En deze maand maakt ze ook nog eens 10 jaar TinekeShow voor Omroep MAX op NPO Radio 5! Genoeg reden voor een feestje dus!

En dat viert ze met iets leuks: De TinekePodcast!

Een boek over haar leven wilde ze nooit schrijven maar nu geeft Tineke een kijkje in haar leven met De TinekePodcast! Ruim zestig jaar zit ze in het vak en ze is een lopend vat vól verhalen en anekdotes. Iedere week praat ze je bij over alles wat haar bezighoudt en neemt ze je mee terug in de tijd: naar haar ouderlijk huis waar alles bijna 80 jaar geleden begon, naar Radio Veronica en praat ze met verschillende iconen uit die tijd. Ze staat volop in het leven en praat over van alles met haar vriendinnen en haar kinderen, over actuele zaken maar ook de doodgewone huis-tuin en keukenbeslommeringen in en rondom haar tuin en met haar dieren. Geen onderwerp wordt geschuwd en gezellig wordt het zeker! Schuif wekelijks aan bij Tineke in De TinekePodcast!

Klik hier om naar de podcast te luisteren.

Op 1 september 2020 is het precies 60 jaar geleden dat Tineke begon bij de radio. Inmiddels is ze alweer 10 jaar te horen bij Omroep MAX op NPO Radio 5 met TinekeShow en maakt ze elke zaterdag en zondag veel plezier haar programma. 

Vanaf 5 oktober hoor je alleen op zaterdag TinekeShow tussen 12 en 2. En elke laatste zaterdag van de maand is er een speciale locatieuitzending te horen vanuit Laren met artiesten en publiek. 

Houd de website van TinekeShow goed in de gaten voor updates of like onze Facebookpagina


Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement