31 juli & 1 augustus

Live bij TinekeShow!

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek. Op vrijdag hoor je de beste muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en mag je jouw blijmaker aanvragen. Ook hoor je weer elke zaterdag bij Tineke live muziek en duikt ze met Bouke van Gelderen in de Nederbeatgeschiedenis en hoor je van hem elke week alles over een Nederlandse band of artiest van vroeger.

Vrijdag 31 juli

Volop goede muziek, verzamelaars en blijmakers in TinekeShow! Tineke belt ook weer met een bekende Blijmaker. Dat is deze week Han Bosman. Het is Pride Week in Nederland. Han vertelt hoe zij deze week beleefd. 

En jij mag een verzoekplaat oftewel een Blijmaker aanvragen! Van welk liedje word jij blij? Laat het via deze link weten wat jouw blijmaker is en doe mee aan het programma.

Je kunt ook bellen naar 0800 - 3000 555 op vrijdag en zaterdag tussen 12 en 2.

Zaterdag 1 augustus

Zaterdag TinekeShow betekent een gezellige artiest te gast. Romy Monteiro komt langs om te vertellen over haar nieuwe single. Helaas kunnen we nog geen publiek toelaten. 

Tineke belt ook weer zoals elke zaterdag met Bouke van Gelderen over een Nederlandse artiest of band. Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement