26 & 27 juni

Live bij TinekeShow!

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek. Tineke is heel erg blij dat ze weer artiesten mag verwelkomen in haar programma. Op vrijdag hoor je de beste muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en mag je jouw blijmaker aanvragen. Ze heeft Bouke van Gelderen weer gevraagd om in de Nederbeatgeschiedenis te duiken om iets te vertellen over een Nederlandse band of artiest van vroeger. Ook hoor je vanaf nu op zaterdag de live muziek.

Vrijdag 26 juni

Volop goede muziek, verzamelaars en blijmakers in TinekeShow! Tineke belt met Bouke van Gelderen over een Nederlandse artiest of band. 

Tineke belt met Ferry van Leeuwen voor de bekende blijmaker. Ferry van Leeuwen is van de band DRI3MAN, samen met Nick Bult en Lodewijk van Gorp. Ze spelen elke donderdagavond om 21:00 uur live vanuit de Woodstock Recording Studio in Enschede. Eén of twee keer per maand zullen ze daarbij een bekende artiest uitnodigen. Zo traden ze al op met Anita Meyer, Edwin Evers en Shirma Rouse. 

Benieuwd naar de optredens? Je kunt de optredens zien op dri3man.nl door een kleine bijdrage te leveren. 

Jij mag ook een verzoekplaat aanvragen! Van welk liedje word jij blij? Laat het via deze link weten wat jouw blijmaker is en doe mee aan het programma.

Je kunt ook bellen naar 0800 - 3000 555 op vrijdag en zaterdag tussen 12 en 2.

Zaterdag 27 juni

De 18-jarige Kes van den Broek is samen met haar vader Sjoerd van den Broek is te gast bij Tineke! Sjoerd van den Broek is bekend van The LSB Experience en zijn dochter deed mee aan The Voice of Holland. Ze heeft haar muzikaliteit dus niet van een vreemde. Ze komen erover vertellen in TinekeShow en spelen natuurlijk ook samen live muziek! 

Helaas kunnen we nog geen publiek toelaten. Wel kun je de optredens live volgen op onze FacebookpaginaDelen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement