22 & 23 mei

Live bij TinekeShow!

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig met Tineke. Je hoort veel blijmakers, goede muziek en verzamelaars.

Vrijdag 22 mei

Op vrijdag en zaterdag hoor je veel blijmakers en de 3-in-1. Het is een bijzondere tijd nu het Coronavirus rondwaart.  Iedere week gaat Tineke in haar programma op zoek naar bijzondere projecten, klein en groot, die ons weer wat moed geven in deze lastige tijd. 

Ze belt om met Justin Schiltman vanuit Zimbabwe. Hij is 21 jaar en student. Hij helpt daar lokale bevolking in Zimbabwe om door deze crisis te komen. Klik hier als je iets zou willen doneren. 

De Week van de Jaren 70 is begonnen! De lp is helemaal terug van weggeweest.En dat is goed nieuws voor iedereen die ze nog op zolder heeft liggen, want sommige oude platen zijn inmiddels veel geld waard. In Plaatwaarde bespreekt lp-kenner Marjolein van Dam elke 2 weken een bijzondere lp. Deze week: De soundtrack van de film Saturday Night Fever van de Bee Gees.

Blijmaker aanvragen

Jij mag een verzoekplaat aanvragen! Van welk liedje word jij blij? Laat het via deze link weten wat jouw blijmaker is en doe mee aan het programma.

Je kunt ook bellen naar 0800 - 3000 555 op vrijdag en zaterdag tussen 12 en 2.Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement