11 & 12 oktober

Live bij TinekeShow!

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens en gezelligheid. Deze vrijdag is er live muziek van The Kik, Ruud Hermans en Alain Clark! Op zaterdag draait Tineke muziek uit de jaren 60 en 70 en staat er weer een album in de schijnwerpers.

Vrijdag 11 oktober

The Kik komt optreden! Met de zegen van Boudewijn de Groot zelf en hele goede kritieken treed bietband The Kik inclusief orkest in het grote Ahoy op 22 & 23 november. Ze vertolken daar als geen ander de Boudewijn de Groot klassiekers uit de jaren '60 en deze vrijdag geven ze alvast een voorproefje in TinekeShow.

Oud-radiomaker & ras-muzikant Ruud Hermans scoorde in 1975 al een hit Somewhere Between met zijn band The Tumbleweeds. Maar nu kent jong & oud hem als de nieuwe Voice Senior winnaar en heeft hij een gloednieuwe single Everybody Falls In Love Again. 

Zanger & muzikant Alain Clark kennen we van hits zoals Father & Friend en Blow Me Away, maar dit najaar komt hij met een nieuwe theatertour, ‘Solo die volgende week 11 oktober in Den Haag start. Een avond vol nieuwe songs, oude songs en verhalen over zijn inspiratiebronnen. Vrijdag kun je heerlijk genieten van zijn muziek in TinekeShow: live!

Je kunt hier gezellig bij zijn! Meld je aan via deze link!

Zaterdag 12 oktober

Elke zaterdag staat Tineke in het teken van prachtige muziek uit de jaren 60 en 70.

Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven: van welke plaat uit de jaren 60 of 70 word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Laat het via deze link weten, en vul het formulier in. Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement