17 en 18 mei


Live bij TinekeShow!

Kom gezellig op vrijdag 17 mei langs bij TinekeShow, want William Smulders en Lieke Grey treden op, maar ook de zangers van Re-Play! Ook wordt de Ultieme Lunchtip gepresenteerd, dit keer lekkere Indonesische hapjes door kok Stephen de Ruyter. Op zaterdag is er TinekeShow door een roze bril met een gast, dit keer schuift Daphne Deckers bij Tineke aan. En TinekeShow zou niet roze zijn, zonder onze eigen Han Bosman! Ze presenteert het laatste roze nieuws.

Vrijdag 17 mei

William Smulders en Lieke Grey treden nu al zes jaar op samen. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Towers en van Ruth Jacott, en op de middenstip van voetbalclub PSV. Ze komen vrijdag ook hun nieuwe single On The Road Again doen, een cover van de bekende Willie Nelson song!.

Dé R&B sensatie uit de jaren 90 komt naar TinekeShow: Re-Play! De Rotterdamse mannen kennen elkaar sinds 1992 van school en deden samen mee aan de Soundmixshow als The Pasadenas. Eerst zongen ze vooral Engelstalig, maar schakelden later vooral op Nederlandstalige R&B-nummers en scoorden grote hits met 'Never Nooit Meer' met Gordon en 'Ala Day'. Hun nieuwe single heet 'Mama' en is een ode aan alle moeders.

Ook komt er weer een kok een heerlijk lunchhapje maken, dit keer zijn dat lekkere Indonesische Streetfood hapjes gemaakt door kok Stephen de Ruyter van Suara Gembira.

Wil je hierbij zijn? Dat kan! Het is gratis, meld je dan aan via deze link.

Zaterdag 18 mei

Op zaterdag bekijkt Tineke het leven door een roze bril, samen met Han Bosman. Schrijfster, presentatrice en voormalig model Daphne Deckers komt langs om bij te kletsen met Tineke.


Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement