15 en 16 maart


Live bij TinekeShow!

Tineke is op vakantie, dus de aankomende weken hoor je Jan Rietman op vrijdag en Bert Haandrikman op zaterdag tussen 12 en 2! Het is de maand van de singer-songwriter bij TinekeShow. Op vrijdag 15 maart zijn er optredens van Ruben Hein en Dirk Jongen maar ook de Mannen oftewel Ben Cramer, Jacques Herb en Mike Mendel laten hun nieuwe single horen. Kok Gereon de Leeuw komt een heerlijke lunchtip klaarmaken. Op zaterdag 16 maart is 50PLUS fractievoorzitter Henk Krol te gast. Han Bosman houdt ons op de hoogte van het laatste roze nieuws.

Vrijdag 15 maart

Ruben Hein is zanger en pianist. Vanaf deze week tourt hij door het land met zijn nieuwe soloprogramma ‘Boventoon’. In deze theatertour vertelt hij over hoe de muziek zijn leven binnendrong, over hilarische uitglijders en over hechte vriendschappen die zijn ontstaan. Hij komt live optreden bij ons in de uitzending.

Ook groot talent Dirk Jongen is te gast. Hij is druk aan de weg aan het timmeren met zijn zangcarrière. Hij maakt rap covers en geeft er zijn eigen draai aan. Deze nummers kun je vinden op zijn YouTubekanaal. Nu heeft hij zijn eerste album afgerond met prachtige zelfgeschreven nummers, waaronder Every Day.

Maar ook De Mannen oftewel Ben Cramer, Jacques Herb en Mike Mendel laten hun nieuwe single Wij Zijn De Mannen horen!

De Ultieme Lunchtip wordt gepresenteerd door kok Gereon de Leeuw. Het liefst staat hij de hele dag door in de keuken, in zijn rood gestreepte keukenschort om de heerlijkste gerechten voor familie en vrienden te bereiden. En als hij daar niet staat, typt hij recepten en gerechten voor zijn blog. Aanstaande vrijdag komt hij zijn passie laten zien en je kunt daarvan proeven!


Zaterdag 16 maart


Op zaterdag is politicus Henk Krol van 50PLUS Partij te gast. Hij is fractievoorzitter van de partij in de Tweede Kamer. Op woensdag 20 maart zijn de Provinciale Staten verkiezingen en zaterdag komt hij over zijn partij vertellen en de aankomende verkiezingen  in TinekeShow met Bert Haandrikman. 

De vaste gaste die te horen is in het programma is Han Bosman. Ze is gek van muziek, plaatjes draaien en vertelt ons het laatste nieuws met een roze randje. 
Delen

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van onze programma's? Wij versturen wekelijks de nieuwsbrief MAX op NPO Radio 5!
Meld u aan
Social media
Wil je informatie over hoe we met je gegevens omgaan, lees dan ons privacy statement