Zomer in het Theater

Wij gaan naar buiten!

Hèhè.. het is weer lekker weer om buiten te zitten, misschien wel met de caravan naar een camping te verhuizen of een opblaas-zwembadje in de tuin te zetten. 

Dus dat gaan we doen! In de maanden juli en augustus sluit het Theater van het Sentiment de deuren en opent het Openluchttheater voor een heerlijke zomer tuer in de tijd van toen.
Jojo's, Caracoa-ijs, de eerste braziliaanse bikini's, watersporten en penny-wafels. Deze zomer vliegen wij door de zomers van 1962 tot 1987.

Elke zaterdag en zondag maken we op NPO Radio 5 een Zomerse Theatertrip naar een museum of toeristische attractie in Nederland, spelen spelletjes en luisteren naar de zomerhits van dat jaar en bespreken wat ons doet denken aan die ene zomer.... 

Kijk hier, op NPORadio5.nl/theatervanhetsentiment/vakantieboek om in de vakantie-stemming te komen.

Doe je mee? Elke voorstelling horen wij ook graag jouw herinneringen aan de zomers in de jaren 60, 70 en 80.

Net als altijd kun je meekletsen via de NPO Radio 5-app of tijdens het programma bellen naar de studio, maar deze zomer maken wij ook een gezamenlijk zomerplakboek. 

Het Openluchttheater van het Sentiment verzamelt al jullie foto's voor één groot vakantie-album. Elke voorstelling halen we een kiekje uit ons album en laten ons door jullie vertellen welke herinneringen er bij die foto en die zomer horen. Doe je mee?

Via deze pagina kun jij jouw leukste vakantiefoto uit de jaren 60, 70 en 80 insturen: stuur je foto in!