Zaterdag 29 februari 1964

Een schrikkeldag!

Een Theater van het Sentiment voorstelling op Schrikkeldag, dat komt niet vaak voor. Het was dan ook even zoeken naar een geschikte datum om in terug te duiken. In 1964 was het ook schrikkeljaar, dus herbeleven we zaterdagmiddag 29 februari 1964.

Een speciale dag voor de familie Pieters in Purmerend, vandaag wordt hun dochter geboren. 
Ellen groeit op en wordt actrice. Afgelopen jaar was ze genomineerd voor een Musical Award voor haar rol in 'T Schaep met de Vijf Pooten en binnenkort is ze op de planken te zien als Marilyn Monroe in Goodbye Norma Jean, de laatste nacht van Marilyn
Zaterdag bellen wij met Ellen op haar geboortedag en vragen haar: jarig zijn op schrikkeldag is dat nu leuk of niet? 

Beatlemania is officieel losgebarsten sinds het viertal in Amerika is geweest. Met 'I Want To Hold Your Hand' hebben John, Paul, George en Ringo voor het eerst een nummer 1 hit in de USA. En duizenden Beatle-pruiken en 24.000 rollen Beatle-behang worden vanuit United Kingdom naar de States verscheept. 

Daarnaast hebben we niet de minste gast op ons podium zaterdag. Willeke Alberti! Willeke ontving onlangs de Edison-ouevreprijs en maakt dit jaar een Jubileum-tournee door Nederland om haar 75ste verjaardag te vieren. 
Zaterdag gaan wij met Willeke Alberti terug naar het jaar 1964 waarin zij een Top 40-hit heeft met Spiegelbeeld. 


Agenda


    Geen agenda items gevonden