Presentator

Chantal Hutten

  1. Presentatorenchevron right
  2. Chantal Hutten
Vanaf 4 januari 2021 is Chantal Hutten de ochtend-dj van Sterren NL Radio! Chantal brengt je vrolijk en muzikaal de ochtend door tussen 7:00 - 9:00 uur.

Passie voor de radio
Chantals passie voor de radio begon in 2014, toen ze bij de Open Studio Dagen een workshop radio maken deed. Ze vond het zo ontzettend leuk en voor haar vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Ze is zich erin gaan verdiepen en zo is ze de radiowereld ingerold.

Eerste radio-gerelateerde baantje
Haar eerste baantje bij de radio was bij de lokale omroep in Leiden: Unity FM. Daar heeft ze voor de allereerste keer zelf een programma mogen maken dat ook daadwerkelijk werd beluisterd. Heel erg spannend vond ze het, maar heel leuk om gedaan te hebben.

Ervaring
Naast de lokale omroep heeft Chantal gewerkt bij Radio 538 en 100% NL. Bij Radio 538 begon zeals producer en kreeg ze uiteindelijk een programma in de nacht. Dat was een programma om mensen lekker de nacht door te krijgen. Bij 100% NL begon ze in het weekend en daar heeft ze uiteindelijk een tijd de middagshow gedaan. Dat was een programma met lekker veel muziek, maar ook veel gezelligheid.

Nederlandstalige muziek

 Nederlandstalige muziek is voor Chantal de beste muziek om keihard  op mee te zingen. Daarover zegt ze: "Geloof me, je wilt me niet horen zingen hoor, maar op Nederlandstalige muziek gaat dat dat heel lekker." Daarnaast vindt ze de emotie die Nederlandstalige muziek kan overdragen een heel mooi iets.

Eigen favorieten
Thuis draait Chantal van alles en nog wat. Van Nederlandstalig tot Engelstalig en van hedendaags tot jaren 80.

Guilty pleasure
Haar guilty pleasure is en blijft 'Vlieg met me mee' van Trijntje Oosterhuis. Ze zegt hierover zelf: "Hoe vals je met dat liedje mee kan zingen, is niet te beschrijven en ik kan mezelf er helemaal op laten gaan. Of de buren er blij mee zijn, is dan weer een ander punt."