Nieuws

Wesly Bronkhorst vertelt het verhaal achter 'Duurt dit nog lang'

  1. Nieuwschevron right
  2. Wesly Bronkhorst vertelt het verhaal achter 'Duurt dit nog lang'

Onlangs heeft Wesly Bronkhorst het nummer 'Duurt dit nog lang' uitgebracht. Een prachtige ballad over de huidige situatie waar we met z'n allen in heel Nederland inzitten. In het Sterren NL Café vertelt Wesly hoe het nummer is ontstaan.

Het nummer Duurt dit nog lang kwam bij toeval. “We waren bezig met een ander muziekstuk, tot ik begon te rijmen over de huidige situatie waar we nu inzitten”, zegt Wesly in het Sterren NL Café. “Het gevoel was zo goed, dat we hier op verder zijn gegaan. Het nummer gaat als een tierelier.”

Het opnemen van de single in de 1,5 meter maatschappij is een aparte gewaarwording. “Normaal ben ik wel van een knuffeltje en bij elkaar zitten om de muziek te beluisteren, maar dat kan nu niet”, aldus Wesly Bronkhorst. Beluister het hele gesprek hieronder.

Wesly Bronkhorst over nieuwe single 'Duurt dit nog lang'

Rol voor de fans

In de videoclip van Duurt dit nog lang is een bijzondere rol weggelegd voor de fans van Wesly. Tussen de beelden van de lege straten van Amsterdam zijn fans van Wesly te zien in de videoclip. “Ik vind het leuk als mensen zich mengen in mijn videoclip”, vertelt Wesly. “Ik vind het nu niet gepast om een videoclip te schieten in het bos of op het strand.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Sterren NL Café met Emilie Sleven en Jan Paparazzi is iedere vrijdag tussen 16:00 uur en 18:00 uur te horen op Sterren NL Radio.