Nieuws

Deze track is volgens Corné Klijn dé Nederlandstalige hit van 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze track is volgens Corné Klijn dé Nederlandstalige hit van 2019

Het einde van 2019 is bijna in zicht, een mooi moment om terug te blikken op alle muziek die dit jaar is uitgebracht. Welk Nederlandstalige nummer heeft de meeste indruk gemaakt op onze radio-dj’s? Volgens Corné Klijn is Zij weet het van Tino Martin dé grote hit van dit jaar.

Ondanks dat Zij weet het werd uitgebracht in 2018, beleefde het nummer van Tino Martin zijn hoogtepunt in 2019. Zo belandde de zanger voor het eerst in zijn carrière in de Nederlandse Top 40.

Volgens Corné is dit het nummer dat Tino Martin op de kaart heeft gezet bij het grote publiek. “Een liedje van Glen Faria, gezongen door Tino Martin in het televisieprogramma Beste Zangers. Dit liedje heeft Tino echt op de kaart gezet, voor zover hij dat nog niet stond.”

Artikel gaat verder onder de Spotify-player.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Direct een grote hit

“Wij hadden bij Sterren NL Radio direct door dat dit een grote hit zou worden, waarna het nummer werd opgepikt door grote stations als NPO Radio 2 en NPO Radio 5”, aldus Corné. “Zij weet het is een liedje dat echt onder je huid kruipt en daar niet meer vandaan komt.”

Tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Enschede zong Tino Martin zijn grote hit Zij weet het. Samen met zijn band zorgde hij dat het plein uit volle borst meezong.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.