Love is in the air! OG3NE geeft twee valentijnsconcerten

Slecht nieuws voor alle fans van OG3NE die van plan waren komende kerst naar de kerstshow van de dames te gaan, het concert is afgelast. Lisa, Amy en Shelley laten zich niet uit het veld slaan en hebben iets nieuws bedacht: Valentijnsconcerten.

Op 17, 18, 19 en 20 december zou OG3NE het M-Theater in Maastricht omtoveren tot één groot winterwonderland vol prachtige kerstmuziek. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de concerten niet doorgaan. 

Valentijnsconcerten

“Een grote teleurstelling, we hadden hier zo ongelofelijk veel zin in. Niets ondernemen is voor ons geen optie, dus hebben we besloten naar Maastricht te komen met exclusieve Valentijnsconcerten”, schrijft de groep op Instagram. 

“We blijven positief en creatief denken, steeds op zoek naar mogelijkheden en hopen jullie daar te mogen verwelkomen!” De concerten vinden vooralsnog plaats op 13 en 14 februari. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Mensen die kaarten voor de kerstshow hebben gekocht krijgen binnenkort een mail met meer informatie.

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Delen


Spotify