Suzan & Freek geven digitaal concert vanuit een leeg Hedon in Zwolle

Het moment dat we weer met zijn allen naar een volle concertzaal kunnen, moet nog even op zich laten wachten. Suzan & Freek hebben de oplossing; het duo geeft op zondag 21 juni een digitaal concert vanuit een leeg poppodium Hedon in Zwolle.

“We missen jullie, we hebben super veel zin om weer op te treden en daarom gaan we iets doen waar heel erg naar uitkijken: we geven een exclusief live stream concert waar je bij kunt zijn, gewoon vanuit je huiskamer,” aldus Suzan & Freek in de aankondiging van het concert.

Optredens verzet

Door de corona crisis is de agenda van Suzan & Freek akelig leeg. “Onze clubtour en alle festivals waar we deze zomer zouden spelen zijn verzet. We zouden voor het eerst met onze band spelen en daar hadden we zó veel zin in”, vertellen Suzan & Freek. 

“We missen de energie die we krijgen van onze fans, de geur van het podium en het geluid van een zaal vol met mensen terwijl je, achter de deur naar het podium, elkaar zenuwachtig maar vol adrenaline nog één keer succes wenst vlak voordat je het podium op loopt. We hebben dan ook enorm veel zin om weer te gaan spelen.”

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Delen


Spotify