Glennis Grace treedt op tijdens finale van het Eurovisie Songfestival

Glennis Grace treedt tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival op met de wereldberoemde DJ Afrojack. Samen zullen zij de ‘intervalact’ verzorgen in de show, dat werd gisteravond bekendgemaakt in de talkshow Op1.

Glennis hoefde niet lang te twijfelen toen de organisatie van het Songfestival haar belde. “Ik heb direct ja gezegd, terwijl ik nog niet eens wist wat ik moest doen.” 

Glennis staat in mei samen met Afrojack én een klassiek orkest op één van de grootste podia van de wereld. Tijdens een medley van een paar minuten met nummers van Afrojack zal Glennis hem vocaal ondersteunen. 

​Artikel gaat verder onder de Instagram-foto.

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste exportproduct

Gerben Bakker, Head of Show van het Songfestival vertelt over de keuze van Afrojack: "Als je het hebt over het beste van Nederland denk je toch aan onze DJ's. Dat is een goed exportproduct. Denk aan Amsterdam Dance Event, dat is echt ons visitekaartje." 

Glennis Grace deed in 2005 zelf ook mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer My impossible dream. Ze behaalde hiermee de 14e plaats in de halve finale, waardoor ze niet door mocht naar de grote finale.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: Peter Woods/ AVROTROS


Delen


Spotify