Komt de groep Gents weer terug?

Komt de popgroep Gents weer terug? Afgelopen weken circuleerde er al een foto op social media waaruit bleek dat de groep weer te boeken was voor optredens. Afgelopen vrijdag was Wesley Klein te gast in het Sterren NL Café. Emilie en Jan vroegen hem hoe het verhaal nou écht zit.

Gents is een groep bestaande uit Wesley Klein, Danny Froger en Danny Nicolay. Nadat Wesley Klein besloot om uit de groep te stappen, werd zijn positie ingevuld door Yves Berendse. 

De heren zijn nu weer terug in de originele formatie. Manager van Wesley, Danny Nicolay, zat ook in het Sterren NL Café. Samen met Wesley gaf hij duidelijkheid: "Yves Berendse kon Gents niet meer combineren met zijn carriere. We zijn weer te boeken voor diegene die dat leuk vindt", aldus Danny.

Nieuw materiaal

De heren zijn ook bezig met nieuwe muziek. "Er ligt nieuwe muziek op de plank. We gaan eerst eens bekijken hoe de toekomst van Gents eruit ziet. Je kan wel een act hebben, maar je moet ook op kunnen treden", aldus Danny. 

Beluister het fragment uit het Sterren NL Café hieronder.

Om deze player te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In 2014 had Gents een hit met het lied Dans en zing. Vergeten hoe dat lied ook al weer ging? Bekijk de videoclip hieronder! 


Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Het Sterren NL Café is iedere vrijdag tussen 16:00u en 18:00u te horen op Sterren NL Radio.


Delen


Spotify