Rob de Nijs neemt in stijl afscheid in 2021

Rob de Nijs wil volgend jaar in stijl afscheid nemen voor zijn fans. De zanger - onder andere van de hits Malle Babbe en Zondag - denkt voorlopig nog niet aan stoppen, nu artsen hem hebben aangeraden om door te gaan met zingen.

“Het lijkt wel of de zalen voller zitten sinds het publiek weet wat er aan de hand is. Het is alsof ze denken: ‘Dan willen we hem toch nog één keertje zien’”, vertelt Rob de Nijs tegen de Telegraaf. 

Over precies een jaar geeft Rob een groots afscheidsconcert voor zijn Vlaamse fans in het Antwerpse Sportpaleis. “Ik wil dat afscheid graag in stijl doen en die zaal is daarvoor het meest geschikt”, aldus Rob. “De band en ik trekken nog één keer alle registers open en dan sluiten we mijn carrière mooi af.”

Nederlands afscheidsconcert

Op dit moment geeft Rob de Nijs theaterconcerten in het hele land. Of er ook een Nederlands afscheidsconcert komt, is nog niet bekend. Wat wél zeker is is dat Rob muziek wil blijven maken: “Mijn stem heeft totaal niet onder mijn ziekte te lijden. Ik hoop wat mooie nummers aan mijn repertoire toe te kunnen voegen.”

Muziekfeest van het Jaar

In 2018 bracht Rob de Nijs al zijn grote hits ten gehore tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome. Alle grote hits in één prachtige medley. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Delen


Spotify