Muziekfeest van het Jaar 2019 uitverkocht

Mocht je de opnames van het Muziekfeest van het Jaar 2019 willen bijwonen, maar heb je nog geen kaartjes? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Het Muziekfeest van het Jaar 2019 is volledig uitverkocht.

Op 14 december zullen maar liefst 24 artiesten de Ziggo Dome op haar grondvesten doen schudden tijdens het leukste oud-en-nieuwfeest van dit jaar. De artiesten worden begeleid door de Marcel Fisser Band én een 40-koppig symfonisch orkest. 

De volledige line-up is als volgt: Tino Martin, Glennis Grace, Maan, Snollebollekes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Frans Bauer, Samantha Steenwijk, Jannes, Xander de Buisonjé, Marianne Weber, Jacques Herb, Frans Duijts, Django Wagner, Spargo, John de Bever, René Karst, Yves Berendse, Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Ruud Hermans, René Schuurmans, Mike Peterson en Sieneke.

Tekst gaat verder onder het Facebook-bericht.

Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TV-uitzending

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome? Wees niet getreurd; het hele concert wordt opgenomen en is op Oudejaarsavond te zien op NPO 3. Zo ga je knallend 2020 in!

Muziekfeest van het Jaar 2020

In 2020 komt het Muziekfeest van het Jaar weer terug! Vanaf aanstaande vrijdag kun jij je verzekeren van een plekje om de opnames van dit bijzondere oud-en-nieuwfeest bij te wonen. Binnenkort worden de eerste namen voor de line-up van 2020 bekendgemaakt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Delen


Spotify