Tino Martin & René Froger proosten op het leven in nieuw nummer

Tino Martin en René Froger zijn samen de studio ingedoken. Vandaag hebben de heren hun nieuwe single ‘Proost op het leven’ uitgebracht. René en Tino schoven vanmiddag aan bij Emilie Sleven om te praten over hun nieuwe single.

Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tijdens Tino Martins concert in het Olympisch Stadion van afgelopen zomer zongen René en Tino Proost op het leven voor het eerst. De heren hadden zoveel lol en het nummer werd zo goed ontvangen dat ze besloten om verder de studio in te duiken.

René: “Proost op het leven is een duet dat op ons lijf is geschreven. We kunnen ons ook helemaal vinden in de tekst, die vertelt dat je van elk moment in je leven moet genieten. Ook al zit het soms tegen.” "Tegenslag hoort erbij, niemand ontkomt daaraan. Je viert het leven maar een keer, dat is de strekking van het nummer en ook ons levensmotto", voegt Tino toe.

Muziekfeest op het Plein

Tijdens het Muziekfeest op het Plein zongen Tino en René hun single op de Oude Markt in Enschede. Ondanks dat de single toen nog redelijk onbekend was, zong het plein het uit volle borst mee.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Proost op het leven is vanaf aanstaande vrijdag de Paradeplaat en hoor je extra vaak voorbijkomen op Sterren NL Radio.


Delen


Spotify