Zon, confetti en hete hits op Muziekfeest Waalwijk

Het Raadhuisplein in Waalwijk was gisteren het decor voor het eerste Sterren Muziekfeest op het Plein van 2019. Een keur aan artiesten trad op voor een bomvol plein!

Brabander René Schuurmans opende het Muziekfeest met zijn grote hit ‘Laat de zon in je had’. De confetti stroomde al rijkelijk bij het eerste nummer, waardoor het hele plein gelijk in de goede stemming was.

Backstage

Backstage was het ook een grote gezellige bende. In het oude gemeentehuis van Waalwijk konden de artiesten tussen de repetities en optredens door gezellig bijpraten met elkaar. Jan Paparazzi laat je zien hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Één groot feest

OG3NE, Jannes, Django Wagner, Frans Bauer, Wolter Kroes en vele andere grote Nederlandstalige artiesten deden Waalwijk doen schudden op zijn grondvesten. Ook België was goed vertegenwoordigd op het podium, want ook topzangeressen Belle Perez en Dana Winner traden op.

André Hazes sloot de avond feestelijk af met een mini-concert, inclusief zijn André Hazes Band. Naast zijn bekende meezingers ‘Leef’ en ‘Wie kan mij vertellen’, deed hij ook zijn nieuwe single!

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tussen alle optredens door nam presentator Jan Smit presentatieteksten op, omdat het Muziekfeest uiteraard ook wordt uitgezonden op televisie. De pleinfeesten zijn vanaf 9 augustus vier vrijdagen te zien om 20.25 uur op NPO1!


Delen


Spotify