Opbouw Muziekfeest op het Plein in volle gang

Het is dat er geen dak op het Raadhuisplein zit, anders zou het er morgen afgaan tijdens het Muziekfeest op het Plein in Waalwijk. De opbouw van dit gezellige meezingfeest met de beste Nederlandse muziek is in volle gang!

Rond de klok van 07:00 uur arriveerde de eerste vrachtwagen, volgeladen met decoronderdelen, op het Raadhuisplein in Waalwijk. De iconische Muziekfeesttent staat inmiddels en op dit moment wordt het podium opgebouwd.

Het Muziekfeest in vijf weetjes

Waalwijk is de 32ste locatie waar het Sterren Muziekfeest op het Plein plaatsvindt. Het is de eerste keer dat het Muziekfeest in de Brabantse stad wordt gehouden. In totaal treden er maar liefst 25 artiesten op! Feest!

Zo’n Muziekfeest is niet zomaar georganiseerd, wist je bijvoorbeeld dat er in totaal ongeveer 250 mensen meewerken aan de organisatie van het feest? Dan hebben we het over de regisseur tot de cateraar en van Jan Smit tot de beveiliger.

Een Muziekfeest zonder confetti is (bijna) geen Muziekfeest. In totaal wordt er maar liefst 300kg confetti de lucht ingeschoten!

Ben je van plan om naar het Muziekfeest in Waalwijk te komen? Hier vind je alle informatie die je moet weten rondom hier Muziekfeest.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Delen


Spotify