John West viert 12,5 jubileum in Circustheater


Volgende maand is het 12,5 jaar geleden dat de eerste single van John West uit kwam. Dit jubileum wordt gevierd op maandag 15 april in het Scheveningse Circustheater.

De show is tevens de afsluiter van de eerste theatertournee van John West. Voor deze speciale gelegenheid heeft hij een aantal gasten uitgenodigd. Naast Lange Frans, die ook bij diverse andere theatershows te gast was, treden Wolter Kroes, Danny Froger en Mike Peterson op.

John West groeide op in de Haagse Schilderwijk en zette zijn eerste stappen in de muziek tijdens zijn tienerjaren. Aanvankelijk in de dance, maar na enkele jaren stapte hij over op apres-ski. Daar begon hij, bij wijze van grap, mee te zingen met de muziek die hij draaide. Voor zijn 18e verjaardag zong hij samen met vriend en collega Mike Peterson tijdens het feest voor het eerst echt serieus. Sinds 2007 bracht John diverse singles uit, maar het eerste grote succes kwam in 2010 met het nummer ‘Jouw Blik’. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Wat volgde waren optredens, niet alleen in feesttenten en op partijen, maar ook tijdens ‘Toppers in Concert’ in 2012, een finaleplek in het tv-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ in 2015, meerdere Muziekfeesten en duetten met onder anderen Lange Frans en Wolter Kroes.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Spotify