René Froger in duet met Samantha Steenwijk


Samantha Steenwijk en René Froger hebben samen een nummer opgenomen. Morgen verschijnt de nieuwe single, genaamd Liefde voor altijd.

René had het nummer al een tijdje op de plank liggen, maar zocht nog naar de juiste persoon om het nummer mee op te nemen. Uiteindelijk kwam René uit bij Samantha:

“Ik ken Samantha al heel lang en heb haar avonturen bij The Voice ook nauwlettend gevolgd. Buiten dat ze ongelooflijk goed zingt, is ze een heel leuk mens met veel humor. Dat maakt het opnemen van een duet natuurlijk nog leuker!”, aldus René.

Toen Samantha benaderd werd, was ze direct enthousiast: "Ik werd gebeld door René met de vraag of ik langs wilde komen om naar een nummer te luisteren dat hij eventueel samen met mij wilde opnemen”, vertelt Samantha. “Wie had dat gedacht, dat ik ooit een duet met René zou opnemen. Ik vind het in ieder geval een hele bijzondere samenwerking.”

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


René Froger en Samantha Steenwijk zijn aanstaande vrijdag, tussen 16:00u en 18:00u, te gast in de Weekendborrel op Sterren NL Radio én NPO Radio 5.


Spotify