Ferry de Lits

Ferry de Lits

Zoals vele artiesten begon ook Ferry op jonge leeftijd met zingen. Als kind zong hij enthousiast mee met de hits van zijn grote idool "Elvis Presley". Op de basisschool heeft Ferry voor het eerst zijn muzikale kwaliteiten laten zien door een playbackact te doen van zijn grote idool "Elvis". Op latere leeftijd nam Ferry de microfoon in de hand en zong voor degezelligheid een paar liedjes in zijn Brabantse stamcafé "het Pleintje". De reacties waren zó fantastisch dat hij kort daarna besloot om de microfoon nooit meer los te laten. .

Delen

Biografie

Zoals vele artiesten begon ook Ferry op jonge leeftijd met zingen.
Als kind zong hij enthousiast mee met de hits van zijn grote idool "Elvis Presley".
Op de basisschool heeft Ferry voor het eerst zijn muzikale kwaliteiten laten zien door een playbackact te doen van zijn grote idool "Elvis".
Op latere leeftijd nam Ferry de microfoon in de hand en zong voor degezelligheid een paar liedjes in zijn Brabantse stamcafé "het Pleintje".
De reacties waren zó fantastisch dat hij kort daarna besloot om de microfoon nooit meer los te laten.
Hij schreef in 2002 zelf het zomerse liedje "Samen door het leven" en bracht deze vol enthousiasme voor zijn publiek.
Op verzoek van zijn fans bracht hij in 2004 zijn éérste cd-single uit, getiteld "Kijk in mijn hart" Gesteund door fans en vrienden uit het café waar het allemaal begon, werd de single door een grandioze cd-presentatie aan het grote publiek voorgesteld.
De single werd goed ontvangen bij een groot publiek en werd veel gedraaid bij div. radiostations.
Dit bleef echter niet onopgemerkt, want in 2005 schreef tekstschrijver Jheron v/d Heyden de succes single:
"Bij elke ster" waarmee Ferry landelijke bekendheid wierf.
Nu in 2006 heeft één van de grootste platenmaatschappijen van ons land ook kennis gemaakt met Ferry de Lits en het resultaat hiervan is de single "zacht tikt de regen" En er wordt al hard gewerkt aan een album !!
Ferry is klaar voor het grote publiek en dat zult u zelf ervaren als u eens optreden van hem bij woont.