Voor wie niet slapen wil of niet slapen kan..

Hoopt Ron het wachten te verzachten

Elke vrijdagavond vanaf 22:00 uur kun je luisteren naar Ron Wacht Op De Nacht op NPO Radio 5, van Omroep MAX. Samen met Frans en Carmen wil hij met jou het weekend beginnen met fijne muziek, mooie verhalen en poëzie.

Pareltje, Melancholiedje en Dubbelmoppie

Ook zijn de vaste onderdelen van Ron in het programma te horen: het pareltje, het melancholiedje, het dubbelmoppie en mooie instrumentale muziek.

Sinds de nieuwe nachtwacht op vrijdagavond heeft Ron ook het nightcapje verzonnen: een mooi liedje dat hij draait vlak voor het slapen gaan. Elke vrijdag verbindt Ron hier een thema aan, dus je kunt elke vrijdagavond een liedje insturen die aansluit bij dat thema.

Mail ons!

Heb je een leuk idee voor een thema? Heb je een mooi zelfgeschreven gedicht, of uit een bundel? Of wil je gewoon iets vragen? Mail gerust naar ron@omroepmax.nl
Je kunt Ron ook vinden op Facebook, via deze link. 


Laat een reactie achter
Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie3 reacties

Geschreven door:  

Schuiveling. W.

15 januari 2020 - 12:26 uur

wel leuk radio 5 maar is niet meer te beluisteren dus wij luisteren naaar de WDR4 van 220 tot 24 uur of ik moet via de TV radio luistern en dan expresse je bed uit om hem uit te zetten of anders. Maar goed Leuk dat Ron dit nog doet en ik zijn grootvader nog heb gekend daar die fineer voor zijn radio kasten kocht en hij per tram naar ons kwam in de Ant. Heinsiustrat te Amstrdam en ik hem altijd terug bracht nar de schinkelstraat alwaar hij zijn fabriek had. later zoon rado meubelzaak in de Vijzelstraat en ja toen met sony de deals gemaakt en zo was het. Het was een hele leuke man en ik kan hem nog uit tekenen en ja Ron is wat dat betreft iets makkelijker aan zijn boterham gekomen en hoop dat het weer met zijn kinderen goed gaat, alzo ik éénntje als 90 plusser en schoonzoon van Max Woiski Sr en zwager van jr. etc. etc. Gelukkig rijd ik zelf nog door de Mokumse dreven wat menigeen niet meer mag .Ron de groeten en succes met je musiekale gedachte gangen voor ons luisteraars. W.S. te V. in Nl Europe op deze aardkloot!!!!!!


Geschreven door:  

WIM VAN STRALEN

15 januari 2020 - 10:55 uur

ik heb in vijfhuizen gewoond vanaf 1969 t/m 1980 en de directeur van schiphol kwam op school en die zij al dat ze groter wouden worden en de kinderen in de klas mochten een vraag stellen en vroeg aan de directeur waarom verhuizen jullie niet naar het strand en daar een stuk grond zo groot al nu is met de parkeer gararge en datje me de trein kan komen en toen zij de directeur dat is een idee van jou .
maar je hoort er niks meer van nu dat schiphol groter wilt worden.
ps.
en dat de aarde op warmt komt niet door de auto's of vliegtuigen maar door de satellieten die zorgen dat de aarde op warmt.
en ik kan het uitleggen ook als jullie niet snappen er word een zo'n golfkarretje ergens in de ruimte geplaatst, dan gaat er een schaal open daar schijnt de zo zon op en de straling kaatst op de schaal en die stuurt het weer door naar de aarde zo dat we internet en mobiel en satelliet tv kunnen kijken.


Geschreven door:  

Anja

13 januari 2020 - 13:34 uur

Anja