Slagter en Dresselhuys werken door!

#35 - Marco Bakker begon zangcarrière op badmeesterstoel, Cisca biecht een werkrelatie op en Jan regelt een juweeltje voor Cisca’s keeltje

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. #35 - Marco Bakker begon zangcarrière op badmeesterstoel, Cisca biecht een werkrelatie op en Jan regelt een juweeltje voor Cisca’s keeltje

zo 28 april 2024

In de eerste aflevering van Slagter en Dresselhuys werken door! heeft Jan een verrassing geregeld voor Cisca. En vraagt Jan waar Cisca haar partner nu eigenlijk heeft ontmoet.

Ook zijn het echtpaar Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy te gast. Marco bracht onlangs zijn 91e cd uit en Willeke vertelt over haar volgende acteerrol. Doorwerkers met veel plezier in hun werk, maar ze doen het niet alleen voor de lol: “Natuurlijk hebben Willeke en ik AOW, maar dat niet veel. Daar kunnen we niet van leven. Als we zuinig zijn is het mogelijk om verder te gaan zonder te werken, maar ik denk niet tot mijn 100ste jaar. Dus het werk is ook in dat opzicht zeer welkom.” vertelt Marco in de podcast.

De tip van Marco en Willeke aan beginnende artiesten is dan ook: “Denk aan je pensioen, dat is heel belangrijk!”

Start de podcast!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🔗      MAXVANDAAG

📧      Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

Slagter en Dresselhuys werken door! is een productie van Omroep MAX en NPO Luister. Redactie door Jeroen Bos, Yvonne Mencke en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.