EO Live
In het avondmagazine EO Live voeren goede muziek en goede gesprekken de boventoon.

Podcasts afleveringen

EO Live - uitzending van 18-08-2018

-.

EO Live - uitzending van 11-08-2018

-.

EO Live - uitzending van 04-08-2018

-.

EO Live - uitzending van 28-07-2018

-.

EO Live - uitzending van 21-07-2018

-.

EO Live - uitzending van 14-07-2018

-.

EO Live - uitzending van 07-07-2018

-.

EO Live - uitzending van 30-06-2018

-.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- In deze EO Live gaat het onder meer over de nieuwe donorwet die deze weken besproken wordt in de Eerste Kamer, de livemuziek is van The Choir Company, Rachel Rosier is de sidekick. De weekpreek is van Ruben Vlot, het Metterdaadgesprek gaat over Trans World Radio..

EO Live

- EO Live met Hella van der Wijst. Over een nieuw Joods monument, een weekpreek van Henk Boerman, muziek van Paula de Vos, over de grens met Jan Willem den Bok en meer!.

EO Live

- In EO Live vertelde Gert-Jan Schaap van Visie over zijn reis naar vervolgde christenen in Pakistan, is de live muziek van Wim Bevelander, de weekpreek wordt gehouden door Jan-Willem van der Straten oftewel dominee Baardmans en we bellen met een student van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort die een week lang offline gaan. In het Metterdaad-gesprek gaat het over Baby on Board. De kleedkamerartiest is Peter Overduin, we bellen hem in het Dolfinarium Harderwijk!.

EO Live

- Deze uitzending van EO Live gaat over christenvervolging, de speech van Oprah, het presentatieconcert van Christian Verwoerd en Johnny Cash. Verder is de live muziek van LEV!.

EO Live

- In de eerste uitzending van 2018 blikken we vooruit op het nieuwe EO-televisieprogramma 'Van Harte', Annemarie Pronk is in de studio, in 2016 won ze Heel Holland Bakt en in 'Van Harte' is ze de bakexpert. Verder: muziek van Judith Koedoot, bellen met Martin Mans en Aad Peters, de weekpreek van Wim Vermeulen en Corina Schipaanboord en Natasja Verhagen over het boek: God bestaat echt! De sidekick is eindredacteur Maarten Vermeulen..

EO Live

- In deze EO Live is Marco van der Straten te gast, hij is hoofdredacteur van EO Visie. Met hem blikt Yvonne terug op 2017. Verder is er een jaarpreekje van Dorothee Berensen over geluk en psalm 16, is Peter Beker van Metterdaad aan het woord en praat Hannah Zandbergen over de beste boeken voor deze donkere dagen..

EO Live

- -.

EO Live

- In deze EO Live gaat het over de kennis van christelijke feestdagen onder Nederlanders. De live muziek is van Luca Genta en Dick Le Mair. Verder is Marinus van den Berg te gast om te praten over zijn nieuwe boek Na-Werk-Tijd en praten we over Bangladesh. Het kleedkamergesprek is met Repete uit Groningen en de weekpreek is van Eline de Boo..

EO Live

- In deze EO Live gaat het over Jeruzalem en de uitspraken van Donald Trump. Friederike de Raat over haar boek over spreekwoorden uit de Bijbel. De weekpreek is van Arjen ten Brinke en Hans Hoddenbagh vertelt over Wycliff..

EO Live

- In EO Live praat Arthur Alderliesten van de VBOK over de Week van het Leven. In het kleedkamergesprek is Elbert Smelt te horen, hij is de zanger van Trinity en treedt met de band op in Zwitserland. Verder gaat het over imitatie Dode Zee-rollen, is de muziek van John en Nienke Geuzinge. Kees en Margriet van der Kooij praten over hun boek en de weekpreek is van Johan Timmer..

EO Live

- In deze EO Live is de muziek van Irma Dee. Om half acht praat Yvonne met dr. Wim de Jong over 100 jaar bijzonder onderwijs! Verder gaat het over de mishandelde predikant in Rhenoy, Henk Stoorvogel over zijn boekje Ruth en de weekpreek van Hanneke Ouwerkerk..

EO Live

- In EO Live praat Yvonne over de veiligheid van transgenders in de kerk. Heeft de kerk aandacht voor mensen die zich niet thuis voelen in hun lichaam? Daarnaast Henk Helmantel over het duurste schilderij ter wereld. Natasia treedt op en Holkje van der Veer praat over haar boek..

EO Live

- In ‘EO Live’ ontvangt Yvonne Sprunken Arjan Lock over het onderzoek 'Verlegen met Verschil' en het symposium op maandag met dezelfde titel.Ook te gast is Jasper Maas, die in Ghana woont en werkt. Hij verzorgt cursussen voor kerkleiders, traint docenten om alfabetiseringscursussen in lokale talen te kunnen geven en werkt via de dialoog tussen christenen en moslims aan vrede in de regio.

De livemuziek komt deze uitzending van Kirsten Alting!

De weekpreek is van Casper van Dorp..

EO Live

- In ‘EO Live’ ontvangt Yvonne Sprunken Lenny van den Brink, coördinator van het meldpunt voor seksueel misbruik in de PKN.

Schrijfster en columniste Annemarie van Heijningen praat over haar boek ‘Getrouwd zijn is de hemel niet’.

De 24-jarige Rienk Rozema liep in het voorjaar van 2016 een dwarslaesie op bij een zwaar auto-ongeluk. Daardoor brengt hij zijn leven door in een rolstoel. Sinds maart zet hij zich als vrijwilliger in voor World Servants; een organisatie die werkvakanties organiseert voor jongeren.

De livemuziek komt deze uitzending van Jeremy Keurentjes!

De weekpreek is van Gert van den Bos en gaat over genade..

EO Live

- Een speciale uitzending vanuit schouwburg Odeon in Zwolle.Het is 500 jaar geleden dat de Reformatie begon. Hoe staan protestanten en katholieken nu tegenover elkaar? Ds. Paul Visser en broeder Dominicaan Jan Laan gaan in gesprek.
Andries Knevel vertelt over 500 jaar Reformatie. Voor zijn programma's sprak hij veel met katholieken. Het veranderde zijn mening... Bakker Eric van Otten vertelt hoe hij God echt leerde kennen en ds. Arie van der Veer verzorgt de weekpreek. Er is livemuziek van Jonny & The Jazzuits en United4Christ..

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.

EO Live

- -.