Marleen StellingCarrière

Marleen Stelling wordt op 2 oktober 1990 geboren in Leiderdorp. Na het vwo studeert ze theologie in Leiden en volgt ze de master Journalistiek en Nieuwe Media. Als schrijvend journalist begint ze haar werkzame leven. In 2013 start Marleen bij IKON als redacteur van de Vermoeden-viering. Later komen daar meerdere programma’s bij, waaronder het EO-programma Bakkie Troost.

Het Vermoeden

Vanaf februari 2015 is Marleen als presentator actief. Ze presenteerde elke zondagavond De Vermoeden-viering op NPO Radio 5 en was tot de zomer van 2016 maandelijks presentator in het programma Dit is de Nacht (NPO Radio 1). Sinds september 2016 is Marleen ook op televisie te zien als presentator van Het Vermoeden, een interviewprogramma op zondagochtend dat twaalf jaar door de IKON werd gemaakt en vanaf dan door de EO wordt overgenomen. Op NPO Radio 5 presenteert Marleen het radioprogramma 'Nog even zondag'.

(Marleen Stelling wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Petra de Joode)Petra de JoodePetra presenteerde veel verschillende EO-programma's op NPO Radio 5. Op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur hoort u Petra in Open Huis. Op de zondag is ze te horen in het programma Zin, Zout en Zegen.