Naar homepage
TinekeShow

8 & 9 november

  1. Nieuwschevron right
  2. 8 & 9 november

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Aankomende vrijdag en zaterdag zullen Jan Rietman en Manuela Kemp te horen zijn in TinekeShow, want Tineke is op vakantie. Op vrijdag hoor je deze week de Stemfinaledag van de Evergreen Top 1000! Jan ontvangt Bert Haandrikman en George Baker.

Op zaterdag draait Manuela muziek uit de jaren 80 en staat er weer een album in de schijnwerpers, namelijk van Kate Bush.

Vrijdag 8 november

Aankomende weken hoor je Jan Rietman op vrijdag tijdens TinekeShow. Het is de stemfinaledag van de Evergreen Top 1000 en Jan ontvangt Bert Haandrikman en George Baker. Samen praten ze over hun favorieten uit de stemlijst.

Wil je genieten van deze gasten en de muziek? Luister dan gezellig mee vanaf 12 uur!

Zaterdag 9 november

Aankomende weken hoor je Manuela Kemp en Bert Haandrikman op zaterdag tijdens TinekeShow. We draaien dan de mooiste muziek uit de jaren 80. Manuela zet een album van Kate Bush in de schijnwerpers. Luister gezellig mee vanaf 12 uur!

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.