Naar homepage
TinekeShow

16 & 17 augustus

  1. Nieuwschevron right
  2. 16 & 17 augustus

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag en zaterdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens, een heerlijk vers gemaakt lunchhapje en gezelligheid. Op vrijdag hebben we deze zomerweken een vaste zomerkokkin: Emina Zorlak! The Billy Joel Experience komt optreden. Op zaterdag staat TinekeShow in het teken van roze. Samen met Han Bosman bekijkt ze het leven door een roze bril. Presentator Ron Boszhard is te gast.

Vrijdag 16 augustus

Billy Joel is één van de meest succesvolle artiesten uit de muziekwereld ooit. Omdat de kans klein is dat hij ooit weer eens in ons land optreedt, hebben Alexander Broussard en de band 003 de handen in een geslagen en toeren rond onder de naam van The Billy Joel Experience. Klassiekers als The Piano Man, My life, Honesty en Only the good die young komen allemaal voorbij.

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunch hapjes!

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 17 augustus

Op zaterdag is presentator Ron Boszhard te gast. Hij komt bijkletsen met Tineke. Han Bosman houdt van plaatjes draaien, is hartstikke roze en vertelt ons over het laatste roze nieuws.