Naar homepage
TinekeShow

Beluister de TinekePodcast!

foto: Omroep MAX
  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister de TinekePodcast!

Afgelopen september was het precies 60 jaar geleden dat Tineke de Nooij voor het eerst op de radio te horen was. En maakt ze ook nog eens 10 jaar TinekeShow voor Omroep MAX op NPO Radio 5. Genoeg reden voor een feestje dus!

Gerelateerde podcast

De TinekePodcast

De TinekePodcast

En dat viert ze met iets leuks: De TinekePodcast, die om de week verschijnt!

Een boek over haar leven wilde ze nooit schrijven maar nu geeft Tineke een kijkje in haar leven met De TinekePodcast!

Ruim zestig jaar zit ze in het vak en ze is een lopend vat vól verhalen en anekdotes. Om de week praat ze je bij over alles wat haar bezighoudt en neemt ze je mee terug in de tijd: naar haar ouderlijk huis waar alles bijna 80 jaar geleden begon, naar Radio Veronica en praat ze met verschillende iconen uit die tijd.

Ze staat volop in het leven en praat over van alles met haar vriendinnen en haar kinderen, over actuele zaken maar ook de doodgewone huis-tuin en keukenbeslommeringen in en rondom haar tuin en met haar dieren. Geen onderwerp wordt geschuwd en gezellig wordt het zeker!

Schuif dus tweewekelijks aan bij Tineke in De TinekePodcast!

Luister op deze site of download de NPO Radio 5 app en kies 'podcast' in het menu, daar is de TinekePodcast ook te vinden! Natuurlijk is de podcast ook te beluisteren via alle ander platforms, zoals Apple Podcasts en Spotify.