Naar homepage
TinekeShow

9 & 10 augustus

  1. Nieuwschevron right
  2. 9 & 10 augustus

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag en zaterdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens, een heerlijk vers gemaakt lunchhapje en gezelligheid. Op vrijdag hebben we deze zomerweken een vaste zomerkokkin: Emina Zorlak! Tino Martin en Iris Kroes komen optreden. Op zaterdag staat TinekeShow in het teken van roze. Samen met Han Bosman bekijkt ze het leven door een roze bril. Mimespeler en acteur Hakim Traida is te gast.

Vrijdag 9 augustus

Tino Martin en Iris Kroes komen optreden!

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunch hapjes!

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 17 augustus

Op zaterdag is acteur en mimespeler Hakim Traida te gast. Hij komt bijkletsen met Tineke. Han Bosman houdt van plaatjes draaien, is hartstikke roze en vertelt ons over het laatste roze nieuws. Ze belt met Nellie van Gaalen, een van de danseressen van de Roze Cast. Wat het precies is en wat ze doet, hoor je zaterdag!