Naar homepage
TinekeShow

19 & 20 juli

  1. Nieuwschevron right
  2. 19 & 20 juli

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Bij TinekeShow kun je op vrijdag genieten van heerlijke livemuziek, een ultieme lunchhap en gezelligheid. Deze week komt Bertolf en O'G3NE langs en kookt Emina een heerlijk lunchgerecht.
Op zaterdag gaat TinekeShow om positiviteit en vrolijkheid. Tineke ontvangt acteur Paul Groot. Han Bosman vertelt over het laatste roze nieuws.

Vrijdag 19 juli

Na drie jaar te hebben getoerd met Her Majesty, pikt zanger Bertolf weer zijn solocarrière op. Op 25 januari verschijnt zijn vijfde album, Excelsior-labeldebuut ‘Big Shadows of Small Things. Vrijdag treed hij live op in TinekeShow!

En er is meer muziek. In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Luister vrijdag naar een optreden van de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunchhapjes!

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 20 juli

Zaterdag is acteur Paul Groot te gast!

Han Bosman zorgt voor het roze randje in de uitzending.