Naar homepage
TinekeShow

4 & 5 oktober

  1. Nieuwschevron right
  2. 4 & 5 oktober

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens en gezelligheid. Deze vrijdag is er live muziek van Rudy Bennett (The Motions) en Sioen! Op zaterdag draait Tineke muziek uit de jaren 60 en 70 en staat er een album in de schijnwerpers.

Vrijdag 4 oktober

Een paar weken geleden waren zanger Rudy Bennett en The Motions bij De Wereld Draait Door te gast. Daar liet Rudy voor het eerst zijn nieuwe single ‘Warm Me Baby’ horen. Dit nummer was door muzikant Robbie van Leeuwen op zolder gevonden met enkele andere demo’s die nog nooit eerder uitgebracht waren.

Dit album met deze nog nooit eerder uitgebrachte liedjes heet ‘Recorded’. Deze week treedt Rudy op in TinekeShow en doet natuurlijk zijn nieuwe single ‘Warm Me Baby’!

Ook is er muziek van Sioen: Sioen Plays Graceland. Hij speelt het legendarische Graceland-album van Paul Simon! 33 jaar geleden verscheen dit beroemde Paul Simon album vol Afrikaanse ritmes en hits zoals You Can Call Me Al, ook Homeless & Graceland.

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 5 oktober

Elke zaterdag staat Tineke in het teken van prachtige muziek uit de jaren 60 en 70.

Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven: van welke plaat uit de jaren 60 of 70 word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.