Naar homepage
TinekeShow

31 januari & 1 februari

  1. Nieuwschevron right
  2. 31 januari & 1 februari

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Deze week ontvangt Tineke The LSB Experience, die volop in hun Beatles & Beyond Tour zitten.

Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen in de uitzending, en spreekt ze met verzamelaars van muziek.

Vrijdag 31 januari

Deze vrijdag hoor je The LSB Experience met The Beatles & Beyond show. Niet alleen hoor je Beatles muziek, maar ook muziek van James Taylor, Eric Claptop, Crowded House en nog veel meer! Als Tineke de kans krijgt om deze mannen uit te nodigen, dan doet ze dat ook. Ze gaan een paar nummers spelen in TinekeShow. Check hier hun tour-agenda.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 1 februari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en met nog meer verzamelaars.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.