Naar homepage
TinekeShow

6 & 7 september

  1. Nieuwschevron right
  2. 6 & 7 september

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens en gezelligheid. Deze vrijdag is er muziek van Peter Strykes en Georges Lotze met zijn Neil Diamond Project! Ze komen bijkletsen met Tineke en treden daarna op in de show! Op zaterdag draait Tineke muziek uit de jaren 60 en 70.

Vrijdag 6 september

Peter Strykes is weer helemaal terug Na een periode van rust en veel vakantie pakt hij de muzikale draad weer op. En weet je wat zo leuk is? Dat doet hij in TinekeShow. Je kunt genieten van zijn optreden!

Zin om lekker uit je bol te gaan met krakers als Sweet Caroline en Cracklin’ Rosie? Allemaal liedjes van Neil Diamond. Helaas is hij er zelf niet, maar The Neil Diamond Project wél! De band is geformeerd rondom George Lotze, de finalist van de talentenshow The Voice Senior. In het najaar wordt er getoerd, maar jij kunt in de TinekeShow nu al genieten van de liedjes van Neil Diamond, gezongen door George Lotze.

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 6 september

Vanaf deze zaterdag staat Tineke in het teken van prachtige muziek uit de jaren 60 en 70. Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven: van welke plaat uit de jaren 60 of 70 word je blij? Welke parel van een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.