Naar homepage
TinekeShow

14 en 15 juni

  1. Nieuwschevron right
  2. 14 en 15 juni

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Bij TinekeShow kun je op vrijdag genieten van heerlijke livemuziek, een ultieme lunchhap en gezelligheid. Deze week komt Ed Struijlaart en de band Venice langs! Daarnaast maakt kok Dimitri Asciutto heerlijke crepes met zelfgemaakt ijs als lunchtip. Op zaterdag bekijkt Tineke samen met Han Bosman het leven door een roze bril en schuift ook Willeke Alberti gezellig als gast aan.

Vrijdag 14 juni

Gitarist en zanger Ed Struijlaart besloot in 2010 volledig voor de muziek te gaan en werd onder andere bij 3FM Serious Talent en genomineerd voor een 3FM Award. Hij bracht diverse succesvolle singles uit en werkt ook als songwriter voor anderen. Sinds vorig najaar toerde Ed voor het eerst langs de theaters met de voorstellen ''Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran''. Komend najaar trekt hij hiermee weer langs de theaters en geeft hij in TinekeShow alvast een voorproefje!

En de Amerikaanse band Venice, bekend van de hit The Family Tree, komt weer naar TinekeShow! De folk/rockband bestaande uit de broers en nevben Kipp, Mark, Michael en Pat Lennon hebben onlangs hun nieuwe album 'Jacaranda Street' uitgebracht en ze bestaan dit jaar alweer 20 jaar! Komende week toeren ze door Nederland.

De Ultieme Lunchtip wordt gepresenteerd door Dimitri Asciutto! Hij gaat crepes met zelfgemaakt ijs maken.

Wil je hier bij zijn? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 15 juni

Tineke bekijkt, samen met Han Bosman, het leven door een roze bril en ook weer met een gast die aanschuift. Zaterdag is dat niemand minder dan Willeke Alberti, zij komt o.a. alles vertellen over haar 'De Show Van Mijn Leven' concerten in AFAS live komende oktober, waarmee ze haar 60-jarige carrière viert.