Naar homepage
TinekeShow

7 & 8 februari

  1. Nieuwschevron right
  2. 7 & 8 februari

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Luister gezellig naar Tineke met heerlijke live muziek. Deze week ontvangt ze zangeres Erikah Karst en zanger Bastiaan Ragas.

Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen in de uitzending, en spreekt ze met verzamelaars van muziek.

Vrijdag 7 februari

Zangeres Erikah Karst maakt al sinds haar jonge jaren muziek en komt uit een muzikale familie. Ze verraste met haar nieuwe single ‘Open Arms’ onlangs haar broer, zanger en jurylid René Karst, in het TV programma All Together Now. Deze mooie single komt Erikah live doen aanstaande vrijdag!

Bastiaan Ragas doet naast zijn presentatiewerk op televisie, musicals en wereldreizen met zijn gezin, ook nog zingen! Hij is na 12 jaar de studio weer ingedoken en daar is zijn nieuwe single ‘Heb Geen Angst’ uitgekomen.

Ook hoor je een extra optreden van zangeres Marescha, die de klassieker ''Samen Zijn'' in een Engels jasje heeft gestoken.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 8 februari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en met nog meer verzamelaars.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.