Naar homepage
TinekeShow

6 & 7 december

  1. Nieuwschevron right
  2. 6 & 7 december

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Aankomende vrijdag en zaterdag hoor je Tineke weer! Deze vrijdag kun je genieten van livemuziek van Dana Winner en Jordyn Mallory samen met Jennifer Ewbank. Op zaterdag staat er weer een album in de schijnwerpers.

Vrijdag 6 december

De Belgische zangeres Dana Winner komt optreden! Ze zingt al zo lang ze zich kan herinneren en is inmiddels internationaal bekend met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums. En of het nu in een grote concertzaal is of een kleine studio, overal weet ze het publiek te raken met haar unieke stem. Ze trekt door Nederland met een nieuwe theatertour en viert ook meteen dat ze 30 jaar op de planken staat!

Met de Country-muziekvoorstelling ‘Nashville Night’ toert country-zangeres Jordyn Mallory, ook wel Little Dolly Parton genoemd, door ons land. Samen met de Nederlandse zangeres en pianiste Jennifer Ewbank brengen ze bekende Country songs samen met een live band naar Nederland.

En op deze vrijdag hebben we nog een speciale gast, namelijk Chantal Janzen. Ze komt in de studio om te vertellen over de kerststingle die ze heeft bedacht. Samen met 29 bekende zangers en zangeressen hebben ze gewerkt aan dit lied en de opbrengst zal naar het Prinses Maxima Centrum gaan.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 7 december

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers!

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.