Naar homepage
TinekeShow

1 & 2 november

  1. Nieuwschevron right
  2. 1 & 2 november

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Aankomende weken zullen Jan Rietman, Bert Haandrikman en Manuela Kemp te horen zijn in TinekeShow, want Tineke is op vakantie. Op vrijdag hoor je de beste muziek met live optredens en gezelligheid. Aanstaande vrijdag ontvangt Jan zanger Ruben Annink en zangeres Tamara Tol in de studio.
Op zaterdag draait Manuela muziek uit de jaren 80 en staat er weer een album in de schijnwerpers, namelijk van Fleetwood Mac!

Vrijdag 1 november

Aankomende weken hoor je Jan Rietman op vrijdag tijdens TinekeShow. Zanger Ruben Annink is een echte Amsterdammer, maar woont tegenwoordig in Haarlem waar hij als klein jochie als straatmuzikant aan de weg timmerde. Nu is hij net klaar met het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers' en behoort hij tot hét jonge zangtalent van Nederland.

Ook de Volendamse zangeres Tamara Tol komt gezellig naar TinekeShow en zingt dan natuurlijk haar nieuwe single Welkom Thuis.

Wil je genieten van deze muziek? Luister dan gezellig mee vanaf 12 uur!

Zaterdag 2 november

Aankomende weken hoor je Manuela Kemp en Bert Haandrikman op zaterdag tijdens TinekeShow. We draaien dan de mooiste muziek uit de jaren 80. Manuela zet het album Rumours van Fleetwood Mac in de schijnwerpers. Luister gezellig mee vanaf 12 uur!

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.