Naar homepage
TinekeShow

5 & 6 juli

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 & 6 juli

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Bij TinekeShow kun je op vrijdag genieten van heerlijke livemuziek, een ultieme lunchhap en gezelligheid. Deze week komt zangeres Desray langs, de band Toontje Lager, maar ook Ben Liebrand! Vanaf deze vrijdag hebben we een vaste zomerkok: Emina Zorlak. Op zaterdag bekijkt Tineke samen met Han Bosman het leven door een roze bril en schuift ook Ans Markus aan.

Vrijdag 5 juli

Toontje Lager is een van de meest bekende bands uit de jaren 80. Ze scoorden grote hits zoals ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en ‘Stiekem gedanst’. Hun succes is tijdloos, want ondanks dat de originele band uit elkaar is gegaan, staat Erik Mesie nog steeds voor uitverkochte zalen met zijn nieuwe bandleden. Hij komt aanstaande vrijdag met zijn band zingen in TinekeShow!

Ben Liebrand komt o.a. vertellen over zijn lange carriere als DJ en Master-Mixer en neemt voor TinekeShow een eigen 70's mini-mix mee!

Een zangeres met een dijk van een stem, die ook nog eens Conservatorium geschoold is, komt deze week langs: Desray! Je kunt haar ook kennen van de 90's hits die ze met '2 Brothers On The 4th Floor' scoorde, en nu solo aan de weg timmert. Ze heeft een nieuwe single genaamd 'You Can Be Loved' en komt deze laten horen bij Tineke in de uitzending.

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunchhapjes!

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 6 juli

Ans Markus is kunstenares, vooral bekend om haar schilderijen van vrouwen in windsels. Ze heeft een boek uitgebracht genaamd 'Masker Af', waarin ze haar levensverhaal vertelt over de strijd tegen haar onzekerheden. Ze komt erover vertellen in TinekeShow.

Han Bosman zorgt voor het roze randje in de uitzending en belt zaterdag met Miranda Terpstra. Miranda Tersptra is initiatiefneemster van Wijdekerk. Wijdekerk is een initiatief van LHBT en betrokkenen die de mate van acceptatie binnen kerkelijk Nederland in kaart wil brengen.