Naar homepage
TinekeShow

17 & 18 januari

  1. Nieuwschevron right
  2. 17 & 18 januari

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Deze week ontvangt Tineke de muzikale familie La Familia en zanger Maarten van Praag.

Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen in de uitzending, en spreekt ze met verzamelaars van muziek.

Vrijdag 17 januari

Singer-songwriter Maarten van Praag, die we nog kennen van de City to City en hun hit ‘The Road Ahead’, bracht afgelopen december zijn tweede soloalbum Young Hearts uit. Nadat dit album vijf jaar op de plank lag, kon Maarten deze door crowdfunding eindelijk realiseren. Deze week speelt hij zijn muziek in TinekeShow.

Het zingende gezin La Familia beleefde hun grote doorbraak na hun TV debuut bij Holland's Got Talent in 2011. Sindsdien is het leven van Paul, Carla en Belinda in een stroomversnelling geraakt en toeren ze door heel Nederland. Je hoort de mooiste klassieke, gemixt met popmuziek. Ook zetten ze zich in voor Stichting Wij Voor Jou.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 18 januari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en met nog meer verzamelaars.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.