Naar homepage
TinekeShow

26 & 27 juli

  1. Nieuwschevron right
  2. 26 & 27 juli

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Bij TinekeShow kun je op vrijdag genieten van heerlijke livemuziek, een ultieme lunchhap en gezelligheid. Deze week komt de Toni Macaroni Band langs, kookt Emina een heerlijk lunchgerecht.
Op zaterdag gaat TinekeShow om positiviteit en vrolijkheid. Tineke ontvangt presentatrice Nance Coolen. Han Bosman vertelt over het laatste roze nieuws.

Vrijdag 26 juli

The LSB Experience & Harry Slinger met Lucas de Bruin

The LSB Experience ( Luntungan, Sligter, Broek) bestaat uit vijf bandleden, 5 muzikanten verbonden door hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies, de periode waarin zij tieners waren. Vrijdag treden ze live op in TinekeShow!

En er is meer want Harry Slinger komt ook langs, genieten dus!

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunch hapjes!

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 27 juli

Zaterdag is presentator Martin Gaus te gast!

Door Martin’s televisieprogramma’s als Dierenmanieren werd opvoeden van je hond niet alleen een ‘must’ voor hondensportliefhebbers, maar ook voor de ‘gewone’ eigenaren van honden. In 1994 startten de eerste Martin Gaus Hondenscholen waarvan zoon Serge en schoondochter Tamara inmiddels de scepter zwaaien over het Dierenhotel, het asiel, de geleidehondenschool en het Trainings- en Adviescentrum.

Han Bosman zorgt voor het roze randje in de uitzending.