Naar homepage
TinekeShow

10 & 11 januari

  1. Nieuwschevron right
  2. 10 & 11 januari

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Luister elke vrijdagmiddag gezellig naar TinekeShow vanaf 12. Deze week ontvangt Tineke Angela Groothuizen en Jan Akkerman samen met Bert Heerink. Zij presenteren The Rolling Stones Sticky Fingers Album!

Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze verzamelaar Bouke van Gelderen en nog meer verzamelaars in de uitzending.

Vrijdag 10 januari

We kennen Angela Groothuizen natuurlijk van The Voice of Holland en het programma Five Days Inside, maar in haar hart staat ze het allerliefst op het podium, als zangeres. Zo reisde ze de hele wereld over met de Dolly Dots. Tijdens haar nieuwe theatertour 'Lueke Binge', wat ' leuke dingen' betekent, zingt ze de mooiste liedjes.

Deze vrijdag zijn er twee muzikale genieën bij TinekeShow in de uitzending: Jan Akkerman en Bert Heerink. In de theaters eren zij het legendarische album ‘Sticky fingers’ van The Rolling Stones dat in 1969 uitkwam. Met nummers als Brown Sugar en Wild Horses staat het publiek op de banken! Misschien jij ook wel in de studio.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 11 januari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en met nog meer verzamelaars.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.