Naar homepage
TinekeShow

13 & 14 september

  1. Nieuwschevron right
  2. 13 & 14 september

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens en gezelligheid. Deze vrijdag is er muziek van Nol Havens, samen met Amaryllis en komt Dick van Altena optreden! Op zaterdag draait Tineke muziek uit de jaren 60 en 70 en staat er een album in de schijnwerpers.

Vrijdag 13 september

In de jaren 80 scoorde Nol Havens grote hits met zijn band VOF de Kunst. Je kon de radio niet aanzetten of je hoorde ‘Suzanne’ of ‘Eén Kopje Koffie’. Nol Havens is het zingen níet verleerd. Hij toert nu samen met de Belgische zangeres Amaryllis.

Country-muzikant Dick van Altena heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld. Als hij optreedt is dat veelal voor volle zalen. Ik ben blij dat hij volgende week vrijdag te horen én te zien is in Tinekeshow.

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 14 september

Elke zaterdag staat Tineke in het teken van prachtige muziek uit de jaren 60 en 70. Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven: van welke plaat uit de jaren 60 of 70 word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.