Naar homepage
TinekeShow

3 & 4 januari

  1. Nieuwschevron right
  2. 3 & 4 januari

Gelukkig nieuwjaar! Ook in 2020 ontvangt Tineke weer leuke artiesten, nodigt ze gasten uit en draait ze veel goede muziek. Deze vrijdag ontvangt ze zanger Philippe Elan en George Baker! Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze verzamelaar Bouke van Gelderen en Martin Groen weer in de uitzending.

Vrijdag 3 januari

Philippe Elan komt langs! Deze Franse chansonnier toert tot en met maart met zijn nieuwe voorstelling ‘Ma France en chansons’ langs de theaters. Deze vrijdag neemt hij ons mee op een muzikale en bijzonder persoonlijke reis door het Frankrijk van zijn jeugd.

Ook kunnen we genieten van zanger George Baker. Hij is beroemd bij jong en oud. Zijn hits werden wereldwijd gebruikt voor reclames of werden gecovered door verschillende artiesten. Afgelopen december gaf hij een enorme show in Scheveningen, ter ere van '50 jaar George Baker'. Hij komt langs om hierover te vertellen en om te zingen!

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 4 januari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en praat met verzamelaar Martin Groen over Steppenwolf.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.