Naar homepage
TinekeShow

24 & 25 januari

  1. Nieuwschevron right
  2. 24 & 25 januari

Het weekend begint pas als je vrijdagmiddag tot 10 kunt tellen! Deze week ontvangt Tineke Frank Boeijen en singer-songwriter Hannah Mae.

Op zaterdag hoor je de beste muziek uit de jaren 70 en 80, en kun je jouw blijmaker aanvragen. Ook heeft ze nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen in de uitzending, en spreekt ze met verzamelaars van muziek.

Vrijdag 24 januari

Niemand minder dan Frank Boeijen komt optreden! Frank Boeijen is natuulijk een held binnen de Nederlandse muziek. Hij ontving de NPO Radio 5 Oeuvre Award en was een jaar geleden ook bij TinekeShow. Frank Boeijen gaat in dit nieuwe jaar weer op tournee langs de Nederlandse en Belgische theaters. Hij geeft je een voorproefje bij TinekeShow.

Het nieuwe zangtalent Hannah Mae is ontdekt door Ilse DeLange en Daniël Lohues en was afgelopen tijd overal op de radio te horen met haar single 'Back To You'. Bij ons mag ze ook zeker niet ontbreken. Je kunt genieten van haar live optreden aanstaande vrijdag.

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 25 januari

Op zaterdag draait Tineke de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zet ze weer een album in de schijnwerpers! Ze praat met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen en met nog meer verzamelaars.

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.