Naar homepage
TinekeShow

22 & 23 november

  1. Nieuwschevron right
  2. 22 & 23 november

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Aankomende vrijdag en zaterdag zullen Jan Rietman en Manuela Kemp te horen zijn in TinekeShow, want Tineke is op vakantie. Op vrijdag hoor je livemuziek van countryzangeres Sandra Vanreys en komt Peter Douglas zingen.

Op zaterdag draait Manuela muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en staat er weer een album in de schijnwerpers.

Vrijdag 22 november

Deze vrijdag hoor je Jan Rietman in TinekeShow. Hij ontvangt weer leuke artiesten, zoals Sandra Vanreys en Peter Douglas!

Country-zangeres Sandra Vanreys zit al 35 jaar in het vak, maar nog lang niet iedereen kent haar. Daar komt deze vrijdag verandering in, want ze zal laten horen waarom zij door country-fans al meerdere keren is uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres!

Zanger Peter Douglas is de man in Nederland die Frank Sinatra in leven houdt, sinds hij meer dan 30 jaar geleden de Soundmixshow won als de Ol' Blue Eyes. Hij tourt het hele land door, onder andere samen met Johnny Rosenberg en Laura Fygi maar aanstaande vrijdag komt Peter Douglas solo in TinekeShow met zijn crooner-songs!

Wil jij een keertje langskomen in de studio? Dat kan! Meld je aan via deze link.

Zaterdag 23 november

Deze zaterdag hoor je Manuela Kemp in TinekeShow. We draaien dan de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Maan zet een album in de schijnwerpers. Luister gezellig mee vanaf 12 uur!

Van welke plaat word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken? Jij kunt meedoen aan het programma, door jouw blijmaker op te geven Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.