Naar homepage
TinekeShow

25 & 26 oktober

  1. Nieuwschevron right
  2. 25 & 26 oktober

Deze week staat TinekeShow in het teken van Henkie-dag! Op vrijdag 25 oktober veranderd de studio in een Deutsche Stube waar publiek welkom is. Een klein oktoberfest op de radio, dat wil je niet missen!
Op zaterdag draait Tineke muziek uit de jaren 60 en 70. Ze praat met verzamelaars van muziek en draait jouw favoriete blijmaker.

Vrijdag 25 oktober

Jetzt geht's los! Aankomende vrijdag is het Duitse Henkie-dag. Een dag die volledig in het teken staat van Duitse muziek, hapjes en drankjes. Kortom: een klein oktoberfest in de studio. Speciale gasten Henk Mouwe en Manuela Kemp zijn te gast. Voor live muziek is ook gezorgd. Schlager Konig Otto Lagerfett komt zingen en ook de Nederlandse Helene Fischer: Natasja Poels is van de partij.

Je kunt hier gezellig bij zijn en aanschuiven aan de lange tafels met een kopje koffie en Apfelstrudel! Het is gratis. Meld je aan via deze link!

Zaterdag 26 oktober

Elke zaterdag staat Tineke in het teken van prachtige muziek uit de jaren 60 en 70. Ook praat Tineke met verzamelaars van muziek en draait ze jouw favoriete plaat. Ferry Eden is te gast. Ferry Eden maakte radio op zeezender Mi Amigo. HIj heeft hierover een boek geschreven en vertelt hierover in TinekeShow.

Van welke plaat uit de jaren 60 of 70 word je blij? Welke parel van bv. een B-kant mag absoluut niet ontbreken?

Geef je blijmaker door en wie weet hoor je het terug op de radio. Laat het via deze link weten, en vul het formulier in.