Naar homepage
TinekeShow

30 & 31 augustus

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 & 31 augustus

Je weekend begint pas als je tot 10 kunt tellen! Op vrijdag en zaterdag staat TinekeShow in het teken van heerlijke muziek, live optredens, een heerlijk vers gemaakt lunchhapje en gezelligheid. Op vrijdag hebben we deze zomerweken een vaste zomerkokkin: Emina Zorlak, zij komt vrijdag voor het laatst een lekkere lunchtip maken! En ook treden Hans de Booij en Gerard Alderliefste & Friends op. Op zaterdag is Tooske Ragas in TinekeShow te gast en bekijkt Tineke samen met Han Bosman het leven door een roze bril.

Vrijdag 30 augustus

Hans de Booij is één van de smaakmakers van de Nederlandse muziek. Met liedjes als Annabel en Thuis Ben heeft hij er echt een stempel op gedrukt. Deze zomer bracht Hans de Booij de single ‘Mooier’ uit.

Gerard Jan Alderliefste heeft veel te danken aan Ramses Shaffy. Talloze keren traden ze met elkaar op. Niet zo lang geleden bracht Gerard Alderliefste & Friends de nieuwe single Deze Dag uit. Gerard Alderliefste & Friends komen gezellig zingen in TinekeShow!

Kok Emina Zorlak heeft haar eigen rubriek in MAX Magazine en is de kracht achter de schermen van vele kookprogramma’s waaronder Kook mee met MAX. Deze zomer komt ze het TinekeTeam versterken en maakt ze lekkere lunchhapjes! Deze vrijdag maakt zij de laatste Lunchtip.

Wil je hierbij zijn? Meld je aan via deze link!

Zaterdag 31 augustus

Deze zaterdag is presentatrice Tooske Ragas gezellig te gast! Ze komt praten met Tineke over haar nieuwe boek dat in september verschijnt: Appeltje Eitje! Appeltje, eitje is een kookboek met simpele, snelle en gezonde gerechten. Je hoort er alles over in TinekeShow!

Han Bosman is gek op muziek, hartstikke roze en vertelt ons over het laatste roze nieuws.

Deze zaterdag 31 augustus is het 45 jaar geleden dat de zeezenders noodgedwongen moesten stoppen met uitzenden dus daar besteed Tineke natuurlijk ook aandacht aan!